VI GÖR ÄNDRINGAR, LAGNINGAR,

NYSÖMNAD, GARDINSÖMNAD,

KONSTSTOPPNING & KEMTVÄTT

BRÖLLOPSKLÄDER

Nysömnad

Hantverket och känslan av ett skräddarsytt kläder har aldrig kunnat ersättas, det är känslan av behag, passform och ledighet som är det främsta kännetecknet för ett skräddarsytt plagg. Mitt mål vid nysömnad är att skapa kläder som trivs i och njuter av komforten medan du använder plaggen. Den ska speglas just din personlighet.

På Svingelns Skrädderi arbetar jag inom herr, dam, barn och klänning skrädderi, kan alla komma med sina egna idéer, tyger. Jag kan hjälpa dig med olika projekt, reklam artiklar, prototyp mm. Vi konstruerar och designar själv efter dina egna önskemål, mått och former.

Vi börjar med att diskutera hur plagget ska se ut med hjälp av skisser och bilder så att vi skapar en uppfattning om vad du vill ha och trivs med, blir därför unik för dig. Du har möjlighet att påverka modell, tyg, färg och detaljer. Därefter diskuterar vi lämpligt tyg till det aktuella plagget. Kunden kan ha med sig eget tyg eller köpa lämpligt material i samråd med oss. Vi kan även hänvisa till lämpliga butiker.

Vi ger en prisbild av vad det färdiga plagget kommer att kosta innan du bestämmer dig, samt när det beräknas vara leveransklart. Vi har individuell prissättning på varje plagg beroende på hur avancerad modell det rör sig om samt val av material.

För mig innebär skräddarsytt, att dina kläder har en perfekt passform till din kropp, sitter bra och snyggt och framför allt att det är kläder att trivas i.

Kanske har du en tydlig bild av vad du vill ha, eller så vet du vad du skulle vilja utstråla: kompetens, ungdomlighet, sexighet, säkerhet. Jag vägleder och visar på olika alternativ, från tyg val till passform och design.

Varje plagg är unikt!

Svingels Skrädderi Szeder AB

Org.nr: 556995-9603
Friggagatan 29,
41664 Göteborg

Kontakta oss

https://www.svingelns-skradderi.se
Telefonnummer: 031-157613
Mobil: 0768-296165

E-post:
info@svingelns-skradderi.se
monikaszeder@svingelns-skradderi.se

Öppettider

Se under fliken
KONTAKT-ÖPPETTIDER